Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Hafsa AÇIKGÖZ’ ün Projesi “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hafsa AÇIKGÖZ’ün Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Kübra Sultan ÖZDEMİR BİLİCİ danışmanlığında TÜBİTAK'a sunmuş olduğuYerel Nohut Ve Bezelye Çeşitlerinden Elde Edilen Aquafabanın Krem Şanti Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Araştırılması” başlıklı proje "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.