Yabancı Dil Hazırlık Yaz Okulu Başvuru İlanı

Değerli öğrencilerimiz,

2022-2023 akademik yılı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı yaz okulu başvuruları ve kayıt işlemleri 27 Temmuz – 06 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Kesin kayıt olabilmeniz için belirtilen ücreti banka hesabına yatırmanız gerekmektedir.

HAZIRLIK YAZ OKULU BAŞVURU DETAYLARI

• Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığının 20.06.2023 tarih ve E75850160-104.01.01.01-42076 sayılı  yazısı gereği yaz öğretimi dersleri ve sınavları yüz yüze yapılacaktır.
  • Yabancı Dil Hazırlık Okulu 07 Ağustos – 04 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı yaz okulu’nda %85 devam mecburiyeti vardır.
  • Hazırlık Sınıfı Yaz Okulu ücreti 1.500 TL’dir.
  • İngilizce Hazırlık Yaz okulu başvuru formu ile yapılmaktadır.
  • Ödemeler EFT/Havale ile yapılmaktadır.

Yaz Okulunda ders alan öğrenciler “Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği” ile “Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi” hükümlerine tabidir.

Yaz okulunda bir dersin kesin kayıtlar sonrasında açılabilmesi için açılması planlanan derse en az 10 (on) öğrencinin kayıt yaptırmış olması gerekir. Öğrenci sayısı 10’dan az ise Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından öğrenci sayısı yeniden belirlenir.

YAZ OKULUNDA AÇILACAK OLAN DERSLERE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE  YAPILIR.

Öğrenci başvuru formunu doldurup ön kaydını yaptıktan sonra ücretini aşağıda belirtilen banka hesabına yatırır ve ücretin yatırıldığına dair dekontu (Ödeme yapılmadığı takdirde kesin kayıt tamamlanmaz) elden veya aşağıda belirtilen ilgili e-posta adreslerine gönderir. Başvuru Formu için tıklayınız

Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Sınıfı: ybdyazokulu@gidatarim.edu.tr

BANKA HESABI

Ziraat Bankası

IBAN NO: TR24 0001 0026 8369 0877 9651 88

NOT: Banka dekontu açıklama kısmına “TC Kimlik No/ Ad Soyad ve Hazırlık Sınıfı Yaz Okulu”  mutlaka yazılmalıdır.