Pakistan Ulusal Gençlik Meclisi Öğrenci Grubu Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

Türkiye-Pakistan ilişkilerini geliştirmek için ilimize gelen Pakistan Ulusal Gençlik Meclisi Öğrenci Grubu, Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede, iki dost ülke ilişkilerinin önemi, iki ülke halklarının tarihi yakınlığı, Pakistanlı öğrencilerin Üniversitemizde öğrenim görmeleri, gençler arasında yapılabilecek iş birliği faaliyetleri konuları üzerinde durulmuş ve Pakistan’ın gençlik alanında ulusal bir çatı kuruluşu haline gelen Pakistan Ulusal Gençlik Meclisi’nin bu süreçteki tecrübeleri hakkında bilgi edinilmiştir. Rektörümüz tarafından üniversitemiz hakkında bilgilendirme yapılan ziyaret hatıra fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.