Odesa State Agrarian University Rektörü, Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti

1918 yılında kurulmuş olan ve Ukrayna’nın özellikle tarım alanında uzmanlaşmış üniversitesi Odesa Devlet Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mykhailo M. Broshkov , Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü 14 Şubat 2020 Cuma günü makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı olarak iki üniversite hakkında bilgilendirmeler yapıldıktan sonra özellikle araştırıcı değişimi ve ortak Yüksek Lisans programları açılması ve Ortak İşbirliği Anlaşmasının yapılması hususlarında görüş birliğine varılmıştır. Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.