Mezun Öğrencilerimiz TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Alarak Şirket Kurmaya Hak Kazandı 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz, Üniversitemizin Teknoloji Transfer Ofisi ve AGÜ iş birliğiyle yürütülen TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği (BİGG) 2022 yılı 1. Çağrısı kapsamında 450.000 TL başlangıç sermayesi alarak şirket kurmaya hak kazandılar. MİRAİ Endüstriyel Veri Çözümleri Yazılım A.Ş (www.miraiyazilim.com) resmi adıyla kurulan şirket, Türkiye sanayisinde bulunan işletmelerin Endüstri 4.0’a geçişini güvenilir ve verimli bir şekilde hızlandıran ürün, hizmet ve yazılım üretmektedir. Hayallerini gerçeğe dönüştürerek çalışma hayatına başlayan İrfan Çözge, Mustafa Küçükdemirci ve Rıdvan İnal’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.