SOBE Vakfı Tarafından Üniversitemizde "Otizmi Anlamak" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

SOBE Vakfı Tarafından Üniversitemizde SOBE - Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı ve KGTÜ Psikoloji Bölümü iş birliği ile düzenlenen "Otizmi Anlamak" konulu konferans 12 Nisan Salı saat 14:00'da Merkez Bina Konferans Salonunda gerçekleştirildi. SOBE Vakfı Sürekli Eğitim Birimi Koordinatörü Zeynep Takı Kapıdaş'ın konuşmacı olduğu konferansta otizm, otizm belirtileri, otizm tanı kriterleri ve SOBE Vakfı hakkında bilgi verildi. Psikoloji bölümü öğrencilerinin ilgi gösterdiği konferans sonunda yapılan bilgi yarışmasında birinci olan öğrencimiz Dilara Kara , ikinci olan öğrencimiz Cansu Aydın ve üçüncülüğü paylaşan öğrencilerimiz Nisa Dürüs ve Emine Sinem Şanlıtürk isimli öğrencilere SOBE Vakfı tarafından hediyeleri verildi. Konferans bitiminde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen tarafından Sayın Zeynep Takı Kapıdaş'a teşekkür plaketi takdim edildi.