Oryantason Programı Duyurusu

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
ORYANTASON PROGRAMI
Üniversitemize 2020 YKS ile yerleşip kayıt yaptırmış bulunan öğrencilerimize yönelik olarak 28 Eylül 2020 Pazartesi günü 13:00 – 17:00 saatleri arasında UZEM Merkezi, Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden bir oryantasyon programı gerçekleştirilecektir. Uzaktan Eğitim Sisteminin bağlantısı:

Bu linke tıklanıldığında çıkan sayfada sayfanın üst bölümünde yer alan “You are not logged in. (Login)” sekmesine tıklayarak sisteme giriş yapılmalıdır.

Sisteme Giriş İçin:
Kullanıcı adı: adiniz.soyadiniz (Türkçe harf kullanmadan, isim, soyad arasina nokta işareti)
Şifreniz: TC Kimlik numaranızın ilk yedi rakamı ve adınızın ilk harfi (Büyük harfle)

Örnek 1 Ahmet Ali Mustafa adlı ve 12345678901 TC kimlik numaralı öğrencinin
Kullanıcı adı: ahmet.mustafa
Şifresi ise 1234567A

Örnek 2 Nurşah Fatma Yağmur adlı ve 23456789012 TC kimlik numaralı öğrencinin
Kullanıcı adı: nursah.yagmur
Şifresi ise 2345678N

Oryantasyon programının detayları Uzaktan Eğitim Sistemine giriş yaptıktan sonra göreceğiniz Duyurular penceresinde yer alacaktır.

Oryantasyon gününden önce Uzaktan Eğitim Sistemine mutlaka en az bir kez girmeyi deneyiniz. Sisteme girme işleminde başarılı olamaz iseniz uzem@gidatarim.edu.tr adresine e-mail yoluyla ulaşıp sorununuzu iletebilirsiniz.

GÜNCEL DUYURLAR İÇİN ÜNİVERSİTEMİZ WEB SAYFASINI
LÜTFEN DÜZENLİ OLARAK KONTROL EDİN.