Bağımlılıkla Mücadele Seferberlik Yılı Kapsamında Üniversitemizde Sosyal Medya ve İnternet Bağımlılığı Günleri Düzenlendi Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından Bağımlılıkla Mücadele Seferberlik yılı kapsamında üniversitemizde “Sosyal Medya ve İnternet Bağımlılığı Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. 30 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında düzenlenen program kapsamında ilk gün Prof. Dr. İshak Özkan tarafından "İnternet Bağımlılığı" başlıklı sunum gerçekleştirilirken, sunumun ardından KGTÜ Psikoloji Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, “Bağımlılık Psikolojisi” dersi çerçevesinde hazırladıkları poster sunumlarını fuaye alanında sergilediler. Programın ikinci günü Dr. Öğretim Üyesi Bilgen Işık Karaşahin'in "Ekran Bize Ne Yapıyor?" sunumunun ardından film gösterimi ve analizi ile devam etti. Program üçüncü günde "Sosyal medya gençlerin mental sağlıkları açısından yararlıdır/zararlıdır" konulu münazara ile sonlandırıldı.