Üniversitemiz Temsilcileri Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Toplantısına Katıldı

26.12.2019 tarihinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Vehbi Konarlı önderliğinde gerçekleştirilen KÜSİ değerlendirme toplantı öncesi planlama toplantısına üniversitemizi temsilen KGTÜ TTO Direktörü Sayın Mehmet Uğur Göçen ve TTO Uzmanı Sayın Nadiye Gülnar katıldılar.  Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Sanayi Odası, Mevlana Kalkınma Ajansı, ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Teknokent, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Geliştirme Bölgesi, KTO Karatay Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Teknoloji Transfer Ofisi yetkililerinin katıldığı toplantıda, 2019 yılı faaliyetleri değerlendirilirken, 2020 yılında gerçekleştirilecek olan ilk toplantıda yapılması planlanan faaliyetler ve konular gözden geçirildi.