Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlimiz Merve Alagöz 5. Güncel Muhasebe Konuları Çalıştayına Katıldı

5. Güncel Muhasebe Konuları Çalıştayı, Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı (MÖDAV) ve Başkent Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 3-5 Ocak tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nalan Akdoğan’ın moderatörlüğünde düzenlenen çalıştayda “Finansal Olmayan Bilgilerin Raporlaması ve Denetiminde Son Gelişmeler” konusu oluşturulan dokuz komisyonda ele alındı. 52 farklı üniversiteden 200’ü aşkın akademisyenle, meslek örgütü temsilcilerinin katıldığı çalıştayda Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlimiz Merve Alagöz de “Finansal Olmayan Bilgilerin Denetimi (Güvence Denetimi ve Rapor Örnekleri)” komisyonunda görev alarak üniversitemizi temsil etti.