Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen Turkishtime Dergisi Tarafından Yayınlanan Araştırmada “Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk” Arasında Yer Aldı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Münevver Sökmen, Turkishtime dergisi tarafından Hacettepe Üniversitesi Kimya Bölümü, Biyokimya Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Adil Denizli liderliğinde hazırlanan “Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk” araştırmasında yer aldı.

Organik kimya, inorganik kimya, analitik kimya, fiziksel kimya ve biyokimya olmak üzere kimya biliminin 5 ana bilim dalındaki Türk bilim insanlarının h-indeks değerlerine göre listelendiği çalışmada Prof. Dr. Münevver Sökmen  “Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk” arasında 54. sırada yer aldı.

Prof. Dr. Münevver Sökmen’i çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.