Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğrencilerimiz Tarafından Kurulan Saka Teknoloji Takımı TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri Kategorisinde Finalist Oldu Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencileri Yunus Emre Güçlü, Mehmet Taha Uyar, Veysel Can Bingöl, Furkan Özçelik, Muaz Asilkan ve Ahmet Burhan Sekmenli tarafından kurulan, danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümümüzden Dr. Öğretim Üyesi Burak Yılmaz'ın yaptığı Saka Teknoloji Takımı, SAKATAR Akıllı Tarım Sistemi projeleri ile PDR aşaması sonunda başarılı bulunarak TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri kategorisinde İstanbul’da düzenlenecek olan finale kalmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.