RouteAI Takımı, "Sosyal Yenilikçilik Etki Programı" Kapsamında Düzenlenen "Çözüm Hackathonu'nda" Yarışmasında Üçüncülük Ödülünü Almaya Hak Kazandı

RouteAI Takımı,

Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği 3.Sınıf öğrencilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu RouteAI Takımı, Sosyal İnovasyon Ajansı bünyesinde gerçekleştirilen "Sosyal Yenilikçilik Etki Programı" kapsamında düzenlenen "Çözüm Hackathonu'nda" yarışmasında bağımsız jüriler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda üçüncülük ödülüne hak kazanmıştır.

RouteAI projesi, gezginlerin seyahat deneyimlerini kişiselleştiren yapay zeka destekli bir girişimdir. Seyahat hedeflerini ve beklentilerini anlamak için gelişmiş bir öğrenme algoritması kullanır. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıç'ın danışmanlığını yaptığı RouteAI Takım üyeleri İclal Akpınar, Selin Çifci ve Nuh Uğur'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.