Psikoloji Bölümü Tarafından PSKO 2006 Yaşam Boyu Gelişim II dersi Kapsamında SOBE - Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'na Teknik Gezi Düzenlendi

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından 24 Mayıs 2024 tarihinde SOBE - Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'na teknik gezi düzenlendi. PSKO 2006 Yaşam Boyu Gelişim II dersi kapsamında düzenlenen geziye ders sorumlusu Öğr. Gör. Bengisu Büyükmumcu ve Psikoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Gezi kapsamında kurum yetkilisi tarafından Otizmli öğrenciler hakkında bilgi verildi. Ardından kurumun bireyselleştirilmiş eğitim odaları, grup odaları, sanat odaları, rahatlama odası, at çiftliği gibi kısımları gezilerek öğrenciler gözlemlendi.