Psikoloji Bölümü Tarafından PSKO 2006 Yaşam Boyu Gelişim II dersi Kapsamında Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'ne Teknik Gezi Düzenlendi

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından 23 Mayıs 2024 tarihinde Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'ne teknik gezi düzenlendi. PSKO 2006 Yaşam Boyu Gelişim II dersi kapsamında düzenlenen geziye ders sorumlusu Öğr. Gör. Bengisu Büyükmumcu ve Psikoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Gezi kapsamında kurum müdürü tarafından Alzheimer hastaları ile iletişim sırasında dikkat edilecek hususlar paylaşıldı. Ardından öğrenciler Alzheimer hastaları ile psikomotor sanat aktiviteleri, bedensel ve zihinsel egzersizler gerçekleştirdi.