Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Behiç Coşkun TÜBİTAK Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknolojileri Grubu (BİYOTEG) Danışma Kurulu Üyeliğine Seçildi Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUYAM) Müdürü Prof. Dr. Behiç Coşkun, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığına bağlı Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknolojileri Grubu (BİYOTEG) Danışma Kurulu Üyeliğine 11.05.2021 tarihinden bir yıl süre ile seçilmiş bulunmaktadır.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Behiç Coşkun’u tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.