Psikoloji Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz III. International Congress of Modern Studies in Social Sciences and Humanities’e Katıldı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAMER) destekleriyle psikoloji bölümü öğretim üyelerimiz Prof. Dr. İshak Özkan, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Günaydın, Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Gürdil Birinci, Arş. Gör. Fatma Nur Dolu ve psikoloji bölümü araştırma grubundan bölüm üçüncü sınıf öğrencileri Melisa Demirkan, Dilara Zeynep Ulusan ve Senem Nur Özçelik, III. International Congress of Modern Studies in Social Sciences And Humanities’e “Covid-19 Pandemi Sürecinde Üniversite Öğrencilerinin Akademik Motivasyon Düzeylerinin Aile Aidiyeti ve Çeşitli Değişkenler Açısından İncelenmesi” başlıklı sözlü bildiri ile katıldı.