Lise ve Dengi Okullarda Görevli Rehber Öğretmenlere Yönelik Tanıtım Toplantısı Düzenlendi Üniversitemiz Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen Konya’nın Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerindeki lise ve dengi okullarda görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenler, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen Tanıtım Toplantısında buluştu.

Üniversitemiz Konferans Salonunda Yapılan etkinlikte öncelikle üniversitemizin vizyon ve misyonu hakkında genel bilgiler verildi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesinin bünyesinde olan her bölüm ile ilgili tecrübeli bir akademisyen kendi bölümü hakkında detaylı bilgiler verdi.