KGTÜ İç Mimarlık Bölümü’nün Beşinci Yılı Anısına Özel Ödüllü Kampüs Projemizin Sahibi “Yazgan Mimarlık” Firması İç Mimarlık Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 22 Mayıs 2024 günü Saat 13.00’da düzenlenen etkinlik kapsamında ödüllü kampüs projemizin sahibi “Yazgan Mimarlık” firması iç mimarlık bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. İç Mimarlık Bölümü’müzün beşinci yılı anısına düzenlenen seminerde Yazgan Mimarlık kurucularından Sayın Begüm YAZGAN; tasarımda esnek sistemler üzerinden verdiği örnekler ile mimari tasarımda esnek sistemlerin nasıl kullanılacağını ve başta Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Kampüs Projesi olmak üzere bu tasarım yaklaşımını benimsedikleri projelerinin gelişim süreçlerini öğrenciler ile paylaştı.

Etkinliğe KGTÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali KILIÇ, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Navid KHALEGHIMOGHADDAM, İç Mimarlık Bölümü öğretim elemanları ve iç mimarlık bölüm öğrencilerinin haricinde farklı üniversitelerden öğretim üyeleri ve iç mimarlık bölümü öğrencileri de katılım sağladı. Etkinlik sonunda Prof.Dr. Ali KILIÇ ve Dr.Öğr. Üyesi Navid KHALEGHIMOGHDDAM tarafından Sayın Begüm YAZGAN’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.