KGTÜ Düşünce Sanat ve Kariyer Topluluğu Tarafından Organize Edilen ve KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından Desteklenen, “Başarılı Kariyer Yolculuğu / Kariyerinizi Yön Vermeye Başlarken Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler” Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi

KGTÜ Düşünce Sanat ve Kariyer Topluluğu Tarafından Organize Edilen ve  KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından Desteklenen,  “Başarılı Kariyer Yolculuğu  /  Kariyerinizi Yön Vermeye Başlarken Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler” Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi

Anadolu Birlik Holding (ABH) İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Gürcan Yandımoğlu’nun konuşmacı olduğu seminerde öğrencilerimize, kariyerlerini planlarken dikkat etmeleri gereken başlıklar, etkili kariyer planlama yöntemleri, özgeçmiş hazırlama teknikleri, global ve lokal trendler, kişisel gelişimin kariyer gelişimine pozitif etkisi  gibi başlıklar, güncel örneklerle desteklenerek aktarıldı. Öğrencilerimiz, ABH İnsan Kaynakları yönetim ekibi, akademik ve idari kadromuzun yoğun katılımıyla  gerçekleşen etkinliğimiz,  soru ve cevap oturumundan sonra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. D. Tayyar Şen’in konuğumuza plaket takdimiyle son buldu.