İç Mimarlık Bölümü IMB4000 İç Mimari Proje-VI Dersi Kapsamında Kamer Koleji ve Anadolu Gelişim Okulları’na Teknik Gezi Düzenlendi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 4 Mart 2024 tarihinde Kamer Koleji ve Anadolu Gelişim Okulları’na teknik gezi düzenlendi. IMB4000 İç Mimari Proje-VI dersi kapsamında yapılan teknik geziye Dr.Öğr.Üyesi Navid KHALEGHIMOGHADDAM, Arş.Gör. Gökçe ONUR KARABULUT ve iç mimarlık bölümü son sınıf öğrencileri katıldı.

Gezi kapsamında Mimar Tuğba TUNCER ACAR ve İlkokul Müdürü Gülnur ZENGİN, Kamer Koleji gezisinde öğrencilere yardımcı olurken, Anadolu Gelişim Okulları Genel Müdürü Ertan DÜNDAR ise Anadolu Gelişim Okulları’nı gezdirerek iç mekan tasarımında dikkat ettikleri hususları öğrencilerimiz ile paylaştı.