İç Mimarlık Bölümü IMB3001 İç Mimari Proje-III Dersi Kapsamında Güzide Ana Okulu’na Teknik Gezi Düzenlendi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 10 Ekim 2023 tarihinde Güzide Ana Okulu Buhara şubesine teknik gezi düzenlendi. IMB3001 İç Mimari Proje-III dersi kapsamında yapılan teknik geziye Dr. Öğr. Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER, Arş. Gör. Halil Yasin DİLEK, Arş.Gör. Gökçe ONUR KARABULUT ve iç mimarlık bölümü üçüncü sınıf öğrencileri katıldı.

Gezi kapsamında Yük.İnşaat Mühendisi Muhammed ELMA proje müdürlüğünü yaptığı anaokulu ile ilgili hem fiziksel gereksinimlerden hem de kullanıcı gereksinimlerinden bahsederek öğrencilerin bu alandaki deneyimlerini arttırdı.