Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetimi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetimi Üniversitemizi Ziyaret Etti Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, Genç GİV Konya Başkanı Durmuş Ali Çini ve GİV Konya Şube Müdürü Zekeriya Büyükyangöz’den oluşan GİV Konya yönetimi Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ali Konukseven ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş’i ziyaret etti. Ziyarette Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenecek olan TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ ile ilgili bilgi verildi. Üniversitemizin de destekleyici kurumlar arasında yer aldığı bu etkinlikle girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesinin amaçlandığı etkinlikle ilgili karşılıklı işbirliği yapılması hususunda mutabık kalındı. Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.