Fakültemize Birincilikle Giren Öğrencimiz ve Michigan State Üniversitesi Programına Katılan Öğrencilerimiz Sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’den Aldılar

Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Genetik ve Yaşam Bilimleri Programına YKS sonucunda en yüksek puanla giren öğrencimiz Hanim Beyza Doğan ve Michigan State Üniversitesi programına katılan öğrencilerimiz Büşra Elif Kıvrak, Sedat Yılmaz, Mustafa Doğan ve Gülşah Yıldız sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’den aldı.

Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Dr. Erinç Bahçegül ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Gülsüm Mezgel Yartaş’ın da yer aldığı programda Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş öğrencilerimize YÖK ve Michigan State Üniversitesi tarafından düzenlenen sertifikalarını verirken öğrencilerimizle gerçekleştirdiği sohbette öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.