Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz Bengisu Kaya ve Orkun Demirkoparan’ın Projesi Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Bengisu Kaya ve Orkun Demirkoparan’ın, akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ali Sarıkaya, sanayi danışmanlığını Anadolu Birlik Holding Üretim Planlama, Lojistik ve Ticaret Direktörü Sayın Abdülhamit Polat’ın yaptığı, Arş.Gör. Şeyma Zeynep Özdoğan ve Panagro Planlama Mühendisi Sayın Funda Bulut’un projenin gerçekleştirilmesinden sorumlu olduğu “Bir Gıda Firmasında Talep Tahmininin ve Malzeme İhtiyaç Planlamasının Uygulanması” başlıklı projeleri 2020 Yılı 1. Dönem TÜBİTAK BİDEB 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi, danışmanlarını ve proje gerçekleştirme sorumlularını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.