Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Mahmut Deniz Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Bulut’un Makalesi Royal Society of Chemistry Tarafından Yayınlanan RSC Advances Dergisinde “Türkiye’de Kimya Biliminde Son Başarıları Kutlama Koleksiyonu”na Seçildi Biyomühendislik bölümü öğretim üyelerimiz Doç. Dr. M. Deniz Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Bulut’un RSC Advances dergisinde yayınlanan “Green synthesis of silver nanoparticles: biomolecule-nanoparticle organizations targeting antimicrobial activity” başlıklı makaleleri Türkiye’de kimya biliminde son başarıları kutlama koleksiyonu “Celebrating recent achievements in chemical science in Turkey collection” a seçilmiştir. Derginin konuk Editörleri Fabienne Dumoulin (Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi) ve Suna Timur (Ege Üniversitesi) tarafından oluşturulan koleksiyon, 2018-2020 döneminde RSC Advances'te yayınlanan ve en az bir yazarı Türkiye adresli olan makaleleri içermektedir.

Koleksiyona aşağıdaki linkten ulaşılabilir:
Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.