Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü Yüksek Lisans Öğrencimiz Hüsna Dolu Fas'ta Düzenlenen ‘’The 6th Euro-Mediterranean Conference for Environmental Integration (EMCEI-2024)’’ Konferansına Katıldı

Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü yüksek lisans öğrencisi Hüsna Dolu, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Killi Haworth danışmanlığında yürüttüğü tez projesinden elde ettiği önemli bulguları 15-18 Mayıs tarihleri arasında Fas'ın Marakeş kentinde düzenlenen The 6th Euro-Mediterranean Conference for Environmental Integration (EMCEI-2024) konferansına katılarak, sözlü sunum ile sundu.

Öğrencimiz, TÜBİTAK 2224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı'ndan aldığı burs desteği ile bu önemli konferansa yüz yüze katılma imkanı yakaladı.

Öğrencimizin çalışması, Web of Science ve Scopus indeksli ve Springer tarafından yayınlanan Euro-Mediterranean Journal for Environmental Integration dergisinde yayınlanacaktır.