ARGETÜRK Yetkililerinden Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’ne İş Birliği Ziyareti Konya Sanayi Odası öncülüğünde kurulan, Anadolu Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Ortak İletişim ve İşbirliği Ağı-ARGETÜRK Konya Sanayi Odası Meclis Üyesi ve ARGE-TÜRK Yürütme Kurulu Başkanı, Sayın Tahir Büyükhelvacigil, ARGETÜRK Yürutme Kurulu Üyesi ve Şekeroğlu A.Ş. Yönetim kurulu üyesi Sayın İsmet Şekeroğlu ve Konya Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Zübeyde Yılmaz, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erol Turan’ı yerinde ziyaret etti.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Müdürü Sayın Nadiye Gülnar’ın da katılım sağladığı toplantıda Konya'da Ar-Ge ve tasarım çalışmalarına öncülük etmeyi, üniversiteler ve kamu arasında bilgi, iletişim ve iş birliği ağı oluşturmayı amaçlayan ARGETÜRK faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı ve Üniversite Sanayi İşbirlikleri hususunda ortak görüşler değerlendirildi.