İç Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlilerimiz Gökçe Onur ve Halil Yasin Dilek, “Maket Yapım Teknikleri ve Konsept Paftası Tasarımı” İsimli Konferansta İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri ile Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü araştırma görevlileri Gökçe Onur ve Halil Yasin Dilek tarafından düzenlenen “Maket Yapım Teknikleri ve Konsept Paftası Tasarımı” isimli konferans, 10 Mayıs 2021 Pazartesi Saat 13:00’da üniversitemiz altyapısı üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Arş. Gör. Halil Yasin Dilek, maket yapımına dair detayları öğrenciler ile paylaşırken Arş. Gör. Gökçe Onur ise konsept paftası tasarımına dair anlatımlarını öğrenciler ile paylaştı.

Programa üniversitemiz bölüm öğrencileri ile bölüm öğretim üyeleri haricinde, farklı üniversitelerden öğrenciler de katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk ve misafir öğretim üyesi Doç. Dr. Rabia Köse Doğan tarafından katılımcılar Arş. Gör. Halil Yasin Dilek ve Arş. Gör. Gökçe Onur’a online teşekkür belgesi takdim edildi.