AKIN Takımımız, TEKNOFEST 24'te Bir Üst Aşamaya Geçmeye Hak Kazandı

AKIN Takımımız, TEKNOFEST 24'te Bir Üst Aşamaya Geçmeye Hak Kazandı Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği 3.Sınıf öğrencilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu AKIN Takımı, Üniversite Düzeyi Eğitim Teknolojileri kategorisinde Ön Değerlendirme aşamasını başarı ile tamamlayarak Proje Sunum ve Detay Raporu aşamasına geçmeye hak kazanmıştır.

Oyun geliştirme motoru olan Unity ile geliştirilen projede yapay zeka desteği ile kişiselleştirilmiş level tasarımı uygulanmaktadır. MEB Kazanımlarına yönelik egzersizlere ve öğrenmeye dayalı geri bildirimlere yer veren proje ilkokul öğrencilerine yönelik bir eğitim platformudur. Projenin ana hedefi küçük yaştaki çocuklarda deneyimleyerek öğrenmeye dayanmaktadır.

Üniversitemizin akademisyenlerinden Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıç'ın danışmanlığını yaptığı AKIN Takım üyeleri Ceyda Boysan, Sabriye Nur Şentürk ve Ümmü Beyza Şimşek tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.