4.0 için Ar-Ge Zirvesi - Sürdürülebilir Gıda ve Tarım

4.0 için Ar-Ge Zirvesi - Sürdürülebilir Gıda ve Tarım Ülkemizin gıda ve tarım alanındaki ilk ihtisas üniversitesi olan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi olarak 26- 27 Mayıs 2022 tarihlerinde “4.0 için Ar-Ge Zirvesi” isimli bir etkinlik düzenlemekteyiz.

Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz 4.0 için Ar-Ge Zirvesinde, Türkiye’de sürdürülebilir gıda ve tarıma ilişkin yürütülen çalışmaların, yapılan araştırmaların, yaşanılan sorunların ve önerilen çözümlerin, bakanlıklar ve ilgili devlet kurum ve kuruluşları temsilcilerinin, gıda, tarım ve hayvancılık alanında finansal destek sistemi kuruluşlarının, sektör paydaşlarının ve akademisyenlerin katılımı ile değerlendirilmesi ve bu alandaki yeniliklerin, fırsatların ve önerilerin kamuoyu ile paylaşılması hedeflenmektedir.

Geniş bir katılımcı profiliyle Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan 4.0 için Ar-Ge Zirvesi’ne https:/forms.gidatarim.edu.tr/argezirvesi web adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz.

4.0 için Ar-Ge Zirvesi Program Akışı