Önemli Duyuru

Ülkemizin gıda ve tarım alanında ilk ve tek ihtisas üniversitesi olarak 2016-2017 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, kuruluş misyonuna ve vizyonuna uygun olarak yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla öğrencilerini kabul edecek ve eğitim-öğretim faaliyetlerine güçlenerek devam edecektir.

Üniversitemiz, "Bilgiyi Ürüne Dönüştüren Üniversite" mottosuyla ve yeni eğitim modeliyle, alanında uzman öğretim elemanlarıyla birlikte; Konya Pancar Ekicileri Kooperatifine üye çiftçilerin iştiraki olan Konya Şeker A.Ş. ve Anadolu Birlik Holding desteğiyle, ülkemize hizmet edecek güncel bilgi ve teknolojilerle donanmış, uluslararası düşünebilmenin yanı sıra ulusalı gözeten, özgüveni yüksek girişimci bireyler yetiştirmeye devam edecektir.

Kamuoyuna ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞI