2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde “Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ)” olarak çalışmaya hak kazanan öğrenci başvuruları sonuçlanmıştır.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçlarını https://www.gidatarim.edu.tr/kismi-zamanli-ogrenci-sorgulama adresinden öğrenebilirsiniz.

Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan asil öğrencilerin işe başlama için gerekli evrakları en geç 1 Ekim 2024 Salı günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teslim etmesi gerekmektedir.

İletişim: 0 332 223 53 53

Sağlıklı günler dileriz.

Kısmi Zamanlı Öğrenci İşe Başlama İçin Gerekli Evraklar
1.    1 adet vesikalık fotoğraf
2.    Nüfus cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı fotokopisi
3.    Öğrenci belgesi (e-devletten veya fakülte/öğrenci işlerinden temin edilebilir)
4.    Sağlık raporu (aile hekimliğinden temin edilebilir)
5.    Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (fakülte/öğrenci işlerinden temin edilebilir)
6.    Ziraat Bankası / Hocacihan Şubesi ( hesap numarası )
7.    Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ) Çalıştırma Sözleşmesi Tıklayınız.

3055 Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi Eki indir