2021-2022 Akademik Yılı Yaz Dönemi Öğrenci Staj Hareketliliği Seçim ve Değerlendirme Sonuçları

2021-2022 Akademik yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden faydalanmak üzere koordinatörlüğümüze başvuruda bulunan Üniversitemiz öğrencilerinin değerlendirme ve seçim süreci, Avrupa Komisyonu ve merkezin belirlediği kurallar ve öncelikler çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

• Sıralama Erasmus Notuna göre yapılmıştır. Genel sıralama listesinde İlk 5(beş) e giren öğrencilerin haricindeki öğrenciler sadece 2 aylık hibe tahsis edilerek gönderilebileceklerdir.
  • Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü hareketlilik yapacak öğrenci sayısında ve hibe tahsisinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • İtiraz Dilekçesi için son tarihi : 22 Haziran 2022
  • Feragat Dilekçesi için son tarih : 22 Haziran 2022
  • Seçilen tüm öğrenciler hareketlilik yapmaktan vazgeçmeleri halinde yukarıdaki belirtilen son dilekçe tarihine kadar Feragat Dilekçesi vermek zorundadır. Dilekçe vermeden hareketlilikten vazgeçen öğrencilerden, gelecek dönemlerde yapılacak Erasmus değişim programlarına başvuru yaptıkları takdirde değerlendirmeleri yapılırken -10 puan eksiltme yapılacaktır.
  • Sonuç tabloları aşağıda verilmiştir.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
erasmus@gidatarim.edu.tr