2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Öğrencilerinin Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI
2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI

1- Kayıt yenileme ve ders kayıtları 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayacak 16 Ekim 2020 Cuma günü sona erecektir.

2- 2020-2021 öğretim yılında yeni kayıt olan öğrencilerimizin ders kaydı sistem üzerinden Üniversitemiz tarafından yapılacaktır.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine (OBS) giriş yapacaklar bu sistemde yer alan “aldığı dersler” ekranından sorumlu oldukları öğrenim görecekleri dersler hakkında bilgi edinebileceklerdir. (Ders kayıtları sona erdikten sonra)

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine (OBS) giriş bilgileri aşağıda yer almaktadır.

obs.gidatarim.edu.tr adresine gidiniz.

Kullanıcı Adı : Size verilen öğrenci numaranız
Şifre               : T.C. ’nizin ilk 5 hanesidir.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Sisteme giriş yaptıktan sonra sistem bilgilerinizi güncellemenizi isteyecektir. Güncelleme yapmadan her hangi bir işlem yapamayacaksınız.

Soru ve sorunlarınız için aşağıdaki iletişim adresini kullanabilirsiniz.

ogrenciisleri@gidatarim.edu.tr

3- Daha önce kayıtlı öğrenim gören burslu öğrencilerimiz doğrudan, indirimli ve ücretli öğrenim gören öğrencilerimiz ise gün içinde aktif hale gelecek odeme.gidatarim.edu.tr adresinden ödeyecekleri tutarı ve ödeme kanallarını görebilirler.

Ayrıca bu ekran üzerinden kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirler. Öğrenim ücretini ödeyen öğrencilerimiz danışmanlarının önerileri doğrultusunda ders kayıtlarını mesai saatleri içinde bulundukları yerden Üniversitemize Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapabileceklerdir.