Ek Yerleştirme ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İngilizce Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı – Dinleme/Konuşma Bölümü

Ek yerleştirme sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavının Dinleme/Konuşma Bölümü yazılı sınavın değerlendirmesinden sonra yapılacaktır. Dinleme/Konuşma Sınavına gireceklerin listesi ve sınav saati bugün 17:00 saatlerinde web sayfasından duyurulacak ve 14 Ekim Çarşamba günü saat 10:00'dan itibaren sınava alınacaklardır.

Proficiency Exam Listening/Speaking part will be held on Oct. 14th Wednesday, starting around 10:00 a.m. Those who will be elible to take the Listening/Speaking Exam will be announced on our web page at 17:00 hrs today with their appointed exam times.