Üniversitemizde Dış Destekli Proje Yürütücülerimiz ve Lisans Öğrencilerimizin Projelerinde Danışmanlık Yapan Akademisyenlerimiz İçin Ödül Töreni Düzenlendi Üniversitemiz bünyesinde dış destekli olarak 2020 ve 2021 yıllarında yürütülmekte olan araştırma projelerinin proje yürütücülerine ve lisans öğrencilerimizin 2021 yılında gerçekleştirdikleri TÜBİTAK ve TEKNOFEST proje yarışmalarında danışmanlık yapan öğretim elemanlarımıza Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversitemizin Merkez Bina Konferans Salonunda COVİD-19 Salgını tedbirlerine uygun şekilde sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen törende açılış konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, TÜBİTAK, TAGEM, Türkiye Ulusal Ajansı ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından projeleri desteklenen akademik ve idari personelimize ve öğrenci projelerinde danışmanlık yapan öğretim elemanlarımıza üniversitemize kattıkları değer ve göstermiş oldukları gayret için teşekkür etti. Üniversite yönetimi olarak bilimsel projeler ve çalışmaların en büyük destekçisi olduklarını belirten Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, üniversitemizin bu konuda oldukça iyi bir noktada bulunduğunu ve bu başarının gittikçe artacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından proje yürütücülerine ve proje danışmanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.