Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri Yarışmasında Detaylı Tasarım Aşamasına Geçmeye Hak Kazandı Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencileri Yunus Emre Güçlü, Mehmet Taha Uyar, Veysel Can Bingöl, Ahmet Burhan Sekmenli, Furkan Özçelik ve Muaz Asilkan tarafından kurulan, danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümümüzden Dr. Öğretim Üyesi Burak Yılmaz'ın yaptığı SAKA Teknoloji Takımı, tarımsal veri işleme konusundaki SAKATAR Akıllı Tarım Sistemi projeleri ile değerlendirme sonunda başarılı bulunarak TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri yarışmasında detaylı tasarım aşamasına geçmişlerdir.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.