Öğrencilerimiz İrfan Çözge, Mustafa Küçükdemirci ve Rıdvan İnal, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasında 1. Olarak TEKNOFEST 2020 Final Yarışmasına Katılmaya Hak Kazandı Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden İrfan Çözge, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Mustafa Küçükdemirci ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Rıdvan İnal’ın, Elektrik-Elektronik Bölümü öğretim üyemiz Dr. Ögr. Üyesi Burak Yılmaz danışmanlığında TÜBİTAK’a sunmuş olduğu, daha önce TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Son Endüstri Devrimi Öncesi Üretilen Makinelerinden Kurumsal Kaynak Planlama Programları İçin Veri Toplanması ve Entegrasyonu" başlıklı projesi, “TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri” bölge yarışmalarında Bilgi ve İletişim Teknolojileri kategorinde birinci olup TEKNOFEST 2020 final yarışmasına katılma hakkı kazanmıştır.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.