"Sürdürülebilir Şehir Mobilyaları” Hackathonu’nda İkincilik Ödülü Kazanan Öğrencilerimize Rektörümüz Tarafından Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya Bilim Merkezi’nde 18-20 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen Sürdürülebilir Şehir Mobilyaları Hackathonu’nda, KGTÜ İç Mimarlık Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Ece Erciş ve Sibel Şahin ikincilik ödülü kazandı. Hackathona grup olarak katılan Ece Erciş ve Sibel Şahin belirlenen başlıkları “Circle” isimli oturma birimi tasarımlarına aktararak ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk ve İç Mimarlık bölümü öğretim üyelerinin katıldığı programda öğrencilerimize teşekkür belgeleri ve hediyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş tarafından takdim edildi.
Öğrencilerimizi tebrik eden Rektörümüz, Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimize başarılar diledi.