RHY-TECH Takımımız TEKNOFEST 2023 Proje Detay Raporu Aşamasına Geçmeye Hak kazandı Üniversitemizin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği 4.Sınıf öğrencilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu RHY-TECH Takımı “İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sağlık ve İlkyardım Kategorisi Üniversite ve Üzeri Seviyesi” Kategorisinden katılmış oldukları yarışmada TEKNOFEST 2023 Ön Değerlendirme aşamasını başarı ile tamamlayarak Proje Detay Raporu aşamasına geçmeye hak kazanmışlardır.

"UMAY Kablosuz Holter EKG" cihazı ile günümüz Holter EKG cihazlarından farklı olarak doktor-hasta ilişkini anında sağlayarak, erken teşhis avantajı sunacak aynı zamanda mobil uygulaması sayesinde kalp sağlığı verilerini canlı olarak görülebilecektir.

Üniversitemizin akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi İbrahim Onaran’ın danışmanlığını yaptığı RHY-TECH Takım üyeleri Muhammed Fatih Hastürk, Buğrahan Telli, Rahime Demir, Buse Elitok, Rabia Sena Bağcı ve Esra Aykutlu yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.