Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul Hacettepe Üniversitesi Ekoloji Grubu Topluluğu’nun Düzenlediği “7. Biyoloji ve Uygulamaları Kongresine” Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı Hacettepe Üniversitesi Ekoloji Grubu Topluluğu (EKOG) tarafından 1-3 Haziran 2022 tarihinde Beytepe Kampüsü’nde düzenlenen 7. Biyoloji ve Uygulamaları Kongresine davetli konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Sencer Buzrul “Gıda Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamaları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Çok sayıda katılımcının iştirak ettiği sunum sonrası soruları yanıtlayan Prof. Dr. Sencer Buzrul’a EKOG tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi.