Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencimizin Projesi TÜBİTAK 2209/B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazanmıştır Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Vuslat Alp’in Doç. Dr. Beyzanur Çayır Ervural danışmanlığında TÜBİTAK’a sunmuş olduğu ‘’Bir işletmede makine öğrenme yöntemleri ile stratejik talep tahmini ve çok amaçlı iş gücü-vardiya çizelgeleme problemi optimizasyonu" başlıklı projesi "TÜBİTAK 2209/B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.