Biyomühendislik Bölümü Öğrencimiz Tuğba Ceylan ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencimiz Keziban Okutan'ın Projesi TÜBİTAK 2209-A Programı Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü öğrencisi Tuğba Ceylan ve Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi Keziban Okutan’ın projesi "TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Dr. Öğretim Üyesi Hale İnci Öztürk'ün danışmanlığında ve Prof. Dr. Sencer Buzrul'un önemli katkılarıyla TÜBİTAK’a sunulan "Peynir Altı Suyundan Dezenfektan Amaçlı Etil Alkol Üretimi" başlıklı proje ile ilgili çalışmalarından ötürü öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.