Öğrencilerimiz TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kategorisinde Türkiye Birincisi Oldu Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden İrfan Çözge, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Mustafa Küçükdemirci ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Rıdvan İnal’ın, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Ögr. Üyesi Burak Yılmaz danışmanlığında gerçekleştirdikleri "Son Endüstri Devrimi Öncesi Üretilen Makinelerinden Kurumsal Kaynak Planlama Programları İçin Veri Toplanması ve Entegrasyonu" başlıklı projesi, “TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında” Bilgi ve İletişim Teknolojileri kategorisinde Konya bölge birincisi olarak finale yükselmiş ve final değerlendirmesi sonucunda TÜRKİYE BİRİNCİSİ olmuştur.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve danışman hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.