Öğrencilerimiz İrfan Çözge, Mustafa Küçükdemirci, Rıdvan İnal ve Rida Doğrul’un Projeleri TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden İrfan Çözge, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Mustafa Küçükdemirci, Uluslararası Ticaret ve İşletmecelik Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Rıdvan İnal ve İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencilerinden Rida Doğrul’un, Dr.Ögr Üyesi Burak Yılmaz danışmanlığında TÜBİTAK’a sunmuş olduğu "Son Endüstri Devrimi Öncesi Üretilen Makinelerinden Kurumsal Kaynak Planlama Programları İçin Veri Toplanması ve Entegrasyonu" başlıklı projesi, TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.