KGTÜ’lüler Türkiye’nin En Beğenilen Yetenek Programına Seçildi

KGTÜ’lüler Türkiye’nin En Beğenilen Yetenek Programına Seçildi Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Şirketinin (TUSAŞ) organize ettiği ve mühendislik alanında en beğenilen yetenek programı olan Sky Experience Stajyer Mühendislik Programına, Üniversitemizin Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden dört öğrencimiz seçildi:

Bilgisayar Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Selahaddin İşcan,
Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi Beyza Vurgun,
Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi Mahmut Çetin,
Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Halenur Pehlivanoğlu.

Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde 3. ve 4. Sınıflarda öğrenim gören öğrencilere yönelik, mühendislik pratiği ve farkındalığı sağlayan deneyim odaklı uzun dönem stajyer mühendis programı olan SKY Experience, öğrencileri profesyonel hayata hazırlanırken savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltmak için geliştirilen milli projelere katkı sunma imkanı sağlamaktadır.
15 Kasım 2021 - 31 Mayıs 2022 arası uzun bir dönem haftanın bir veya iki günü staj yapacak olan değerli öğrencilerimizi bu prestijli programda yer aldıkları için kutlar, başarılarının devamını dileriz.