KGTÜ Kış Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Katılımcılara Ödülleri Takdim Edildi

Rektörümüz Prof.Dr. Cumhur ÇÖKMÜŞ ‘’KGTÜ'de Kış’’ Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren katılımcılarımıza ödüllerini takdim etti.

3 farklı kategoride gerçekleşen fotoğraf yarışmasında İnsan & Kış kategorisinde Mühendislik Programları öğrencimiz Mehmet Can Mutlu ve Genetik ve Yaşam Bilimleri Programı öğrencimiz İlayda Pınar,  Hayvan & Kış kategorisinde Genetik ve Yaşam Bilimleri programı öğrencimiz Ebrar Selçuk,  Doğa & Kış kategorisinde Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Ömür Saltık ödüllerin sahibi oldu. (Dr.Öğr.Üyesi Ömür Saltık adına ödülünü Arş.Gör. Hilal Merve Alagöz aldı.)

Ödül olarak Dünya Klasiklerinden oluşan bir kitap seti hediye edildi.