Kariyer Merkezimiz Tarafından “Şirketlerin Stratejik Aklı İçin Yeni Normal Ne Anlatıyor ?” Başlıklı Etkinlik Düzenlendi

Kariyer Merkezimiz Tarafından  “Şirketlerin Stratejik Aklı İçin Yeni Normal Ne Anlatıyor ?” Başlıklı Etkinlik Düzenlendi

Kariyer Merkezimiz tarafından, 27 Ekim 2020 Salı günü Rektör Danışmanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Atilla Arıcıoğlu’nun konuşmacı olduğu “Şirketlerin Stratejik Aklı İçin Yeni Normal Ne Anlatıyor?” isimli bir çevrimiçi söyleşi etkinliği düzenlenmiştir.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen etkinliğimizde herkesin merak ettiği ve farklı bakış açıları aradığı, Pandemi sürecinin öncesi ve sonrasında şirketlerin strateji oluşturma ve uygulamasında izleyecekleri yol bağlamında fırsatlar-tehditler, yeni süreçte üniversitelerin rolü çerçevesinde projeler ve girişimcilik gibi önemli konulara örneklemelerle cevaplar aranmış, ayrıca katılımcılar üniversitemizin, öğrencilerimizin iş fikirlerine verdiği destekler, yöntem ve yönelimler konusunda aydınlatıcı bilgiler edinme imkânı bulmuşlardır.