Kariyer Merkezimiz Koordinasyonunda, Öğrenci Topluluk Başkanlarımızın Katılımıyla, “2020 Yılı Değerlendirme ve Yeni Yıla Bakış Toplantısı” Gerçekleştirildi Kariyer Merkezimiz koordinasyonunda, 22 Aralık 2020 tarihinde, Öğrenci Toplulukları Başkanlarımızın katılımıyla “2020 Yılı Değerlendirme ve Yeni Yıla Bakış Toplantısı” organizasyonu gerçekleştirildi. Topluluk Başkanları ve Topluluk Yetkilisi arkadaşlarımız ile 2020 faaliyetlerini değerlendirdiğimiz ve yeni yıl planlarını görüşme imkânı bulduğumuz toplantımıza tüm topluluklarımızdan aktif katılım sağlandı. Topluluklarımız arasındaki iletişime de katkı sağlayan organizasyona, üniversitemiz sosyal medya ajansı da katılım sağladı. Dijital medya kullanımı ve bu çerçevede yapılabilecek çalışmalar da toplantı gündeminin en çok konuşulan, faydalanılan başlıkları arasında yerini aldı.